Slijpen en Polijsten

Slijpen Polijsten Belgisch Hardsteen

Na het slijpen polijsten van uw vloer is deze mooier dan nieuw.

Hoe goed uw tegelzetter uw natuurstenen- marmeren vloer ook heeft gelegd. Er zit altijd maatverschil in de tegels en uw ondervloer is ook nooit helemaal vlak. Hierdoor heeft uw natuurstenen- marmeren vloer hoogteverschillen tussen de tegels onderling, het is en blijft immers handwerk.

Tijdens het intensief gebruiken van uw natuursteen vloer, zal deze uiteraard slijtage plekken en of vlekken gaan vertonen. De voegen welke altijd lager liggen dan de bovenkant van de steen. Uw voegen zullen in het dagelijks gebruik en onderhoud van uw vloer verkleuren. Dit is heel normaal aangezien er geen vloertype bestaat welke onverslijtbaar is.

Om uw natuurstenen-, marmeren-, terrazzo- of granieten vloer mooier dan nieuw te krijgen is er maar één remedie: Slijpen polijsten.

Na het slijpen polijsten van uw natuursteen vloer zullen alle hoogteverschillen tussen de tegels onderling weg zijn, gebruiksbeschadigingen, krassen ets en zuur plekken zijn na het slijpen polijsten van uw vloer niet meer aanwezig.
Zelfs de voegen komen op gelijke hoogte met de tegel te liggen, waardoor voegvervuiling in de toekomst niet meer zal plaatsvinden.

Oftewel uw vloer is mooier dan nieuw.

De keuze ten aanzien van de glansgraad van uw vloer kan men als klant zelf bepalen. Dit kan van mat-eiglans tot en met waterglans aan toe zijn net waar u voor kiest. Over het algemeen laat men de natuurstenen vloer slijpen polijsten tot een mooie volle zijdeglans.

Uw vloer zal door Everpolish altijd geslepen worden met zware 380V machines. Het eindresultaat hiermee is altijd mooier en beter dan vloeren welke met lichtere machines zijn geslepen. U moet dan denken aan vrij van beschadigingen, vlak en strak geslepen in uw gewenste glans.
Aansluitend de slijp en polijst werkzaamheden, impregneren wij altijd uw natuurstenen vloer, hiermee vergemakkelijkt u het het schoonmaakonderhoud en bent u preventief beschermd tegen vlekken. Elke impregneer is een preventie middel en er bestaat geen wonder middel.

In het algemeen onderhoud is ons advies om uw vloer bij te gaan houden met Steenzeep Speciaal, hiermee voedt u de steen als aanvulling op het impregneren, als men dit zeer consequent doet zal de kans dat er iets met uw vloer gebeurd nog kleiner zijn.

Uiteraard zijn wij als Everpolish niet het enige bedrijf welke werkzaam is op het gebied van vloer renovatie. Er zijn meerdere bedrijven welke zeggen te kunnen slijpen en polijsten maar doen dit met lichte poetsmachines. Dit soort machines werken op 220V en wegen tussen de 20kg en 80kg. Hieronder brengt men poets pads aan waar een slijpkorrel zit. Met deze vloer bewerking krijgt de vloer een lichte oppervlakte behandeling en zullen hoogte verschillen, krassen, beschadigingen en vlekken zeker niet of nauwelijks weg gaan. Hoogteverschil in de vloer en tussen de tegels zal blijven, danwel zullen de strakke kanten van de natuurstenen- marmeren tegels rond, hol en bol worden.

Voorkom teleurstellingen ten aanzien van misleidende verhalen met gratis proefstukken en of behandelingen aan uw vloer terwijl uw inrichting kan blijven staan. Unieke methodes bestaan niet, het slijpen en polijsten van uw vloer is de enige methode welke ervoor zorgt dat uw vloer mooier dan nieuw zal zijn.

Slijpen Polijsten Belgisch Hardsteen
Contact image

Jefferey van Zuiden

Uw vloer mooier dan nieuw!!!

Wat kan ik voor u betekenen vandaag?
by Best4u Media