Tegelinjectie

Tegelinjectie Tegelreparatie

Last van hol en losliggende tegels?

Everpolish bestaat sinds 1988 en is in eerste instantie opgericht, met als doel het renoveren van natuurstenen vloeren. Gedurende de daarop volgende jaren zijn wij ons als bedrijf gaan verbreden met problemen die vaak langskwamen, bijvoorbeeld het injecteren van tegelvloeren met losliggende tegels en/of holklinkende.

De Tegelinjectie vloeistof waar wij mee werken is op bijna alle ondergrondtypes toepasbaar, bijvoorbeeld; hout, lijm, egaline geschuurd of niet, anhydriet, beton, cementdekvloer en dergelijke.
Dit procedé hebben wij een kleine 10  jaar geleden zelf bedacht, ontwikkeld en in samenspraak met onze fabrikant verfijnd tot het gewenste eindresultaat.

Een veel voorkomende ergernis bij tegelvloeren is dat er tegels in de vloer zitten welke los en hol zijn. Als men erover heen loopt bestaat de kans dat deze op den duur kapot worden gelopen: er ontstaan scheuren of er breken stukjes af, voegen breken los en als dit eenmaal gebeurd is het zeer aannemelijk dat de aangrenzende tegel ook los komt of hol begint te klinken.

De oorzaak is vaak verschillend:

  • tegels zijn niet volledig verlijmd;
  • er is niet de juiste verhouding zand cement gebruikt;
  • er is onvoldoende hechting met de ondervloer;
  • tegels hebben teveel vocht ontrokken uit lijm of specie;
  • de ondervloer werkt.

Als u er achter komt blijken er meestal meer tegels in de vloer los te liggen. Vaak zijn er geen reserve tegels meer. Nieuwe tegels kunnen vaak afwijkend zijn van kleur en tekening. Wat moet u dan?

Everpolish heeft de oplossing, Tegelinjectie.

Zonder veel overlast kunnen wij een speciaal voor ons ontwikkelde waterdunne vloeistof onder de los zittende tegel injecteren. Via geboorde gaatjes in de voeg. Dit gebeurt onder druk tot een maximum van 8 bar, zodat de vloeistof optimaal onder de tegel kan vloeien. Hierdoor komt de tegel weer vast te liggen. Achteraf is er geen zichtbare schade, want de gaatjes worden in dezelfde kleur als de voeg gerepareerd.

Last van tegels die los zitten en of hol klinken?
Everpolish heeft een een kleine 10 jaar geleden de oplossing hiervoor bedacht,
ontwikkeld en in samenspraak met onze fabrikant verfijnd tot het gewenste eindresultaat.

Tegelinjectie Tegelreparatie
Contact image

Jefferey van Zuiden

Uw vloer mooier dan nieuw!!!

Wat kan ik voor u betekenen vandaag?
by Best4u Media